Ontdek de kracht
van nauwkeurige matching
en technische expertise

WHO WE ARE

Enploi verbindt technische expertise met industriële uitmuntendheid

vacature maintenance engineer rotterdam
Technische expertise

Met onze achtergrond in de energie- en maakindustrie weten we dat het soms een klus is om de een kandidaat met de juiste technische achtergrond voor een rol te vinden. En dat je er niks aan hebt om kandidaten voorgesteld te krijgen die niet voldoen aan de technische vereisten. Onze ervaring helpt ons om op een inhoudelijke manier mee te denken met de vraag van klanten en om de juiste kandidaten te selecteren die passen bij de technische aspecten van de functies.

Persoonlijke benadering

 Enploi hecht veel waarde aan het opbouwen van sterke relaties met zowel klanten als kandidaten. We begrijpen dat elke organisatie uniek is en elke professional zijn eigen carrièredoelen heeft. Door middel van persoonlijke gesprekken en een gedegen screeningproces zorgen we voor de perfecte match tussen klanten en kandidaten.

Hoe Enploi jouw bedrijf helpt

Vergroot de kans op de juiste match

Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën en grondige profielanalyses, zorgt Enploi ervoor dat bedrijven hoogwaardige kandidaten ontmoeten die voldoen aan hun specifieke eisen en verwachtingen. Dit vermindert het risico op mismatch en vergroot de kans op het vinden van de juiste werknemer.

Bespaar tijd op technische screening

Enploi helpt je om kostbare tijd en middelen te besparen door het wervingsproces efficiënter en effectiever te maken. Zo screenen we onze kandidaten specifiek op het technische vlak zodat je weet dat iedere voorgestelde kandidaat de juiste technische kennis heeft voor de functie. Zo ontmoet jij alleen relevante kandidaten, waardoor je minder tijd hoeft te besteden aan het doorzoeken van talloze cv’s en sollicitaties.

Toegang tot talent

Enploi biedt je toegang tot een uitgebreid netwerk van gekwalificeerde professionals die mogelijk niet direct beschikbaar zijn via traditionele wervingskanalen. We helpen bedrijven om verborgen talent te ontdekken en stellen hen in staat om snel en efficiënt de juiste werknemers aan te trekken, zelfs in competitieve markten.

Meest
Gestelde
Vragen

Ons kantoor bevindt zich in Utrecht, en veel van onze opdrachtgevers zijn te vinden in de omgeving van de Randstad. Dat betekent niet dat we ons beperken tot die regio, we vinden kandidaten in heel Nederland en vervullen functies ver buiten de grenzen van de Randstad. Daarnaast werken we veelal online en werken we met zowel lokale als internationale consultants samen die de (technische) screenings doen van de kandidaten.

Enploi is ontstaan nadat er vraag ontstond vanuit klanten van ons technische consultancy bureau om kandidaten te screenen op technisch vlak, aangezien gelieerde recruitment bureaus hier niet aan voldeden. Na onderzoek en navraag bleken veel opdrachtgevers behoefte te hebben aan een partij die niet alleen kandidaten werft maar ook op technisch vlak een grondige screening kan uitvoeren. Deze technische screening leveren wij met behulp van technische consultants die jarenlange ervaring hebben in de desbetreffende functie en daarnaast ervaring hebben in het interviewen en aannemen van personeel.

Naast de rol van aandeelhouder van dit technische consultancy bureau heeft de oprichter van Enploi, Anne Hardeveld, tevens jarenlange ervaring in de marketingbranche. Het netwerk in de marketing in combinatie met de kennis en skills van campagnes en promotie op online en sociale kanalen worden ingezet om kandidaten op de juiste plekken te vinden en te verbinden.

Als ondernemend bedrijf begrijpen wij heel goed dat jij als opdrachtgever niks hebt aan tientallen CV’s die niet voldoen aan de must-haves van de functie. Daarom kiezen we er bewust voor om het aantal vacatures dat we open hebben staan beperkt te houden en specifiek op functies te zoeken in plaats van met hagel te schieten. Want als we heel eerlijk zijn.. niemand heeft zin in CV’tjes schuiven. Daar maken we jou als opdrachtgever niet blij mee, de kandidaat ook niet, en onszelf kost het onnodig extra tijd.

De vergoeding voor het vinden van de juiste kandidaat bedraagt 22% van het bruto jaarsalaris op basis van fulltime dienstverband. Je kunt voor deze optie kiezen wanneer je samenwerkt met meerdere wervingsbureaus, bijvoorbeeld. Wanneer je ervoor kiest om een vacature exclusief bij Enploi te plaatsen, bedraagt de vergoeding 19%.

Ons vergoedingsmodel verplicht je tot niets en is op basis van no cure no pay. Ons doel is namelijk om te zorgen dat we de hoogste kwaliteit leveren. 

  • Bij aanvang van elke opdracht voeren we een uitgebreide bedrijfsanalyse uit en houden we een grondig intakegesprek over de vacature.
  • Vervolgens stellen we een marketinganalyse op.
  • Naast het feit dat we de vacature op onze bedrijfspagina plaatsen, meenemen in de vacaturetest en zowel op algemene als gespecialiseerde vacaturesites plaatsen, maken we gebruik van marketingspecialisten die een specifieke campagne ontwikkelen. Zij weten precies de juiste doelgroep te formuleren en door middel van content- en betaalde promotie de vacature op socials en online portals te plaatsen.
  • Uiteraard vinden en benaderen we potentiële kandidaten via verschillende databases en platforms, en natuurlijk ons eigen netwerk.
  • Wanneer we het juiste talent vinden, plannen we een grondig intakegesprek in. Dit kan plaatsvinden op ons kantoor, telefonisch of via beeldbellen. Tijdens dit gesprek leren we de kandidaat kennen, bespreken we hun cv, presenteren we de mogelijkheid en de opdrachtgever, en samen met de kandidaat bekijken we of het aansluit bij hun vaardigheden en ambities.
  • Vervolgens wordt de kandidaat gescreend door een onafhankelijke technische consultant met jaren ervaring in het desbetreffende vakgebied. Zo weten we zeker dat de kandidaat over de juiste ervaring en technische kennis beschikt.
  • Bij een match, stellen we de kandidaat voor aan onze opdrachtgever, inclusief cv, motivatie, beschikbaarheid en een indicatie van het salaris. Dit gebeurt altijd in overeenstemming met de kandidaat en met hun uitdrukkelijke toestemming. Is de opdrachtgever ook enthousiast? Dan plannen we het eerste sollicitatiegesprek in.

Je kunt via de link onder “Meld vacature aan” direct een kennismakingsgesprek inplannen, of stuur ons een mail op hello@enploi.nl als je graag meer informatie over de mogelijkheden ontvangt.

In een kennismakingsgesprek van max. 45 minuten leren we graag begrijpen wat jouw wensen zijn en of onze diensten en werkwijze een match is met wat je zoekt. Indien dit het geval is, sluiten we een overeenkomst op No Cure No Pay basis. Eventueel kunnen we in dit eerste kennismakingsgesprek direct de intake voor de vacature doen. In principe volgen we na overeenkomst het proces zoals omschreven in “Wat is jullie proces”.

Meld vacature aan

Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx

 

Contact

Ontdek meer over onze diensten, vacatures en mogelijkheden. 
Neem contact op voor gedetailleerde informatie en persoonlijk advies.

hello@enploi.nl
030-2272663
Goeman Borgesiuslaan 77, 3515 ET Utrecht

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
 

Scroll naar boven